Найпопулярніші  ~ Найрейтиговіші ~ Найкоментуючіші

УВАГА! САЙТ ПРОДАЄТЬСЯ! ДЕШЕВО! скайп: mister_android

МЕНЮ
ЖАНРИ
ОПИТУВАННЯ
Якою мовою ви розмовляєте?
Всього відповідей: 915

СКАЧАТИ ІГРИ

Головна » Спортивні » Скачати PES 6 (2005/RUS)

Скачати PES 6 (2005/RUS)


Назва: PES 6

Рік випуску: 2005

Жанр: Симулятори/Cпортивні/Футбол

Студія:  KONAMI

Тип видання: Повна версія

Мова: Російська

Опис і особливості гри:
Взагалі, дивлячись на Pro Evolution Soccer 6, помітно, що японці всіма силами намагаються зіштовхнути EA з п'єдесталу кращого футбольного симулятора, і тому ні в чому не відстають від своїх канадських конкурентів. У якості «осіб для обкладинки» в цьому сезоні виступають Адріану («Інтер») та Джон Террі («Челсі»), тоді як в EA цю ж роль грали Уейн Руні і головний любитель чіпсів «Лейс» і грибів зі сметаною - Рональдіньо. У плані графіки обидва конкуренти демонструють неабиякий консерватизм по відношенню до PC, жодним чином не турбуючись про перехід на рушій для консолей нового покоління. Так що дуже, дуже хочеться вірити, що в наступному році якість графіки вийде на принципово новий рівень. А от практично в усіх інших аспектах Konami вдалося перевершити FIFA, за що їм честь, хвала і всенародна любов. Як би не старалася EA, як би ми не хвалили чергову серію їх футбольного симулятора, все одно потім прийдуть японці і покажуть хто, власне, в будинку господар. Ось таке от се ля ві.

Особливості гри:
У Pro Evolution Футбол 6 ви знайдете безліч самих знаменитих команд планети. До старих знайомих приєдналися клуби Швеції, Аргентини, Італії, Іспанії і Нідерландів
# Вам належить пройти випробування в самих напружених футбольних матчах сучасності. Проте справжня слава прийде лише після перемоги в Майстер Лізі, чемпіонаті екстракласу!
# Ніколи ще рухи віртуальних гравців не були настільки плавні і правдоподібні. Футболісти здійснюють витончені паси, красиво обводять суперників і граціозно б'ють по воротах.
# З новим штучним інтелектом у діях футболістів додалося свідомості. Вони не бігають по полю хаотично, а діють, згідно з обстановкою. Воротар грамотно вивіряє свої шанси і намагається вибрати найбільш зручне положення.
# Футболістів тепер не відрізниш від реальних прообразів - настільки правдоподібна їх зовнішність, плавні рухи і адекватна гра.
.

   

Скріншоти:

Системні вимоги і установка:

CPU 1,6 GHz, 512 Mb RAM, 128 Mb Video

Скачати:

Скачати з летітбіт.нет

Скачати торент-файл


Категорія: Спортивні | Переглядів: 2189 | Додав: САМ | Теги: |
Всього коментарів: 0
СОЗДАЙ СВОЙ САЙТ
Реклама від tak.ru
ПОШУК
ДРУГ САЙТУ

Сущик Андрій 2024