Найпопулярніші  ~ Найрейтиговіші ~ Найкоментуючіші

УВАГА! САЙТ ПРОДАЄТЬСЯ! ДЕШЕВО! скайп: mister_android

МЕНЮ
ЖАНРИ
ОПИТУВАННЯ
Хто ви і скільки вам років?
Всього відповідей: 1183

СКАЧАТИ ІГРИ

Головна » Гонки » Скачати MERCEDES-BENZ TRUCK RACING (2000/RUS)

Скачати MERCEDES-BENZ TRUCK RACING (2000/RUS)



Назва:  Mercedes-Benz Truck Racing

Рік випуску: 2000

Жанр:  Техніка на колесах, гонки, симулятори,спорт.

Студія:   Synetic GmbH

Тип видання: Повна версія

Мова: РУС

Опис і особливості гри:

Mercedes-Benz Truck Racing - реалістичний автомобільний симулятор, який намагається донести до геймера через кволеньке скло монітора всі тяготи, принади, напругу, весь азарт заїздів на важезних і суперпотужних траках. Фізика гармонійно доповнює графічну сторону проекту. 


Гранично деталізована машина неначе оживає, рушаючи з місця. Кабіна правдоподібно погойдується, можна простежити за тим, як працює підвіска, спідометр в самій кабіні. Пілот всередині крутить кермо, "наочно" відчуває перевантаження.
Світ Mercedes-Benz Truck Racing, це занурення у віртуальний полігон випробувань суперпотужних двигунів і новітніх технологій автомобілебудування. Рівень реалізму тут дуже високий. Навіть досвідчений гравець не відразу освоїться з керуванням. Ще б пак - мало кому доводилося мати справу з потужним спортивним тягачем (двигун видає приблизно 1300 кінських сил).

Трохи про оцінках рецензеров даної гри, наприклад, оцінку 80% Mercedes-Benz Truck Racing отримала від німецьких журналів PC Ігри Німеччини і PC Німеччини Player. Найвищі, згідно з рейтингом оцінок MobyRank бали - 86% і 88% - поставили грі видання GameStar і Gamesmania, AG - 85%. Позитивно оцінює гру і відомий російський ігровий сайт Absolute Games, гра отримала 85% з 100%. Автор рецензії відзначає якісну тривимірну графіку, реалістичну фізичну модель і цікавий геймплей («по частині ігрового інтересу MBTR здатна задовольнити запити самої вимогливої публіки»)

Скріншоти:

Системні вимоги і установка:

• Процесор Pentium 1.7 Mhz
• ОЗУ: 256 Мбайт
• Відеокарта: 128 Мбайт
• Жорсткий диск: 450 Мбайт

Скачати:

Скачати частину 1

Скачати частину 2


Категорія: Гонки | Переглядів: 2368 | Додав: САМ | Теги: |
Всього коментарів: 1
1 124  
0
супер!!!!!!!!!

СОЗДАЙ СВОЙ САЙТ
Реклама від tak.ru
ПОШУК
ДРУГ САЙТУ

Сущик Андрій 2024