Найпопулярніші  ~ Найрейтиговіші ~ Найкоментуючіші

УВАГА! САЙТ ПРОДАЄТЬСЯ! ДЕШЕВО! скайп: mister_android

МЕНЮ
ЖАНРИ
ОПИТУВАННЯ
Якою мовою ви розмовляєте?
Всього відповідей: 915

СКАЧАТИ ІГРИ

Головна » Стріляки/бродилки » Скачати ВОЛОДАР КІЛЕЦЬ

Скачати ВОЛОДАР КІЛЕЦЬ

Гра, створена по третій частині знаменитого фільму "Володар Кілець", передає до ваших рук долю усього Средиземья під час останньої лютої битви з силами Пітьми. Події перенесуть вас в серці найжаркіших баталій, драматичних моментів і небезпечних пригод найбільшої кінотрилогії! Один або з друзями приведіть кожного зі знайомих по фільму героїв до перемоги над Темним Володарем!
Проїдьте за кожним з восьми героїв його власним шляхом: разом з Арагорном Леголасом і Гимли приборкайте потужність Армії Мертвих, спонукайте ворогів до втечі магічним мистецтвом Гэндальфа, проберіться в серці Чорної Країни в ролі Фродо і Сема, і переживіть долю ще двох секретних героїв.
Дванадцять сцен дії, узятих цілком з фільму і реалізованих з приголомшливою графічною пишністю, : пройдіть Стежками Мертвих, захищайте стіни Минас Тириту, вступайте в бій з силами Саурона на полях Пеленнора бийтеся в останній битві у Чорних Брам і знищте Кільце в надрах вулкану Ородруин!


СКАЧАТИ З ЛЕТІТБІТ.НЕТ


Категорія: Стріляки/бродилки | Переглядів: 2548 | Додав: САМ | Теги: LOTR, Стріляки, LOTR The Return of the King, бродилки, володар кілець, 3D, Властилин колец |
Всього коментарів: 2
1 Юра  
0
Як скачати гру

2 САМ  
0

СОЗДАЙ СВОЙ САЙТ
Реклама від tak.ru
ПОШУК
ДРУГ САЙТУ

Сущик Андрій 2024