Найпопулярніші  ~ Найрейтиговіші ~ Найкоментуючіші

УВАГА! САЙТ ПРОДАЄТЬСЯ! ДЕШЕВО! скайп: mister_android

МЕНЮ
ЖАНРИ
ОПИТУВАННЯ
Якою мовою ви розмовляєте?
Всього відповідей: 915

СКАЧАТИ ІГРИ

Головна » Спортивні » Cкачати PRO EVOLUTION SOCCER 2011/PES 2011(2010)PC & Repack-скачати з торрента

Cкачати PRO EVOLUTION SOCCER 2011/PES 2011(2010)PC & Repack-скачати з торрента

Жанр:Sport (Soccer) / 3D 
Тип видання:Repack(Перепакована Ліцензія) 
Розробник:Konami Computer Entertainment Tokyo 
Видавець:Konami 
Мультиплеєр: присутній, якщо є джойстик
Мова:російська(інтерфейс)французька(озвучування) 
Кряк:не потрібний

Опис:

Чергова серія футбольного симулятора Pro Evolution Soccer. Ключовими особливостями гри можна вважати: - Більше тисячі нових анімацій для футболістів, завдяки чому спортсмени стали рухатися набагато реалістичніше. - Перероблений штучний інтелект. Pro Evolution Soccer стала більше схожою на справжній симулятор. Опоненти значно порозумнішали, тримають оборону і проводять грамотні контратаки. - У кожного гравця на полі з'являться окремі смужки, що відображають витривалість і його готовність до удару по воротах. - Більш реалістичне управління гравцями.
Особливості гри:

Абсолютний контроль - Команда PES Productions удосконалила систему пасів на 360 °, забезпечивши безпрецедентний рівень контролю над кожною передачею, ударом, вкиданням і навісом. Це дає можливість посилати м'яч в будь-яку точку і абсолютно вільно вести гру. Необхідно ретельно вивіряти паси, передбачати маневри товаришів по команді і грамотно використовувати їх переміщення. Можна навіть «натиснути» на суперника, щоб змусити його кинути м'яч. 
Індикатор удару і витривалості - На додачу до загальної шкалою сили стан гравця відображає додатковий індикатор удару і витривалості. Постійні стрімкі перебігання негативно позначаться на показниках футболіста і вплинуть на його рухи, зокрема, паси стануть повільними і неточними. 
Новий ШІ оборони - Захисники тепер максимально природно утримують свої позиції, не кидаючись на кожен м'яч, який опинився в їх зоні. Протидіючи нападаючому, вони вважають за краще зближуватися і змусити його зробити помилку. 
Анімація і фізика гравців - Футболісти рухаються більш плавно і природно, демонструючи більш реалістичні, ніж коли-небудь, прискорення і інерцію. Крім того, на численні прохання шанувальників серії, вдосконалено фізичний контакт між гравцями. Поштовхи і блокування тепер виглядають ефектно, а прийоми перехоплення м'яча вражають різноманітністю. Анімація також вплинула і на ігрову атмосферу: навіть без м'яча гравці ведуть себе натурально - вони бігають і ходять по-різному, проявляючи індивідуальність. 
Швидкість гри - Новий рівень контролю передбачає більш високий темп, що варіюється в залежності від ситуації. При контратаці пристрасті розпалюються, але гравці можуть нав'язувати суперникові свій темп допомогою неквапливих перестроювань, а також просуваючись уперед за рахунок вільного простору. Довгі пробіжки з середини поля відтепер скрутні, і щоб добитися успіху, потрібно здійснювати швидкі паси. 
Час встановлення 30 хвилин
Мінімальні системні вимоги:

ОС (операційна система): Windows XP/Vista/7 
Процесор: Intel Pentium 4@2.4 GHz / AMD Athlon XP 2500 + 
Оперативна пам'ять: 1 Gb 
Жорсткий диск: 6 Gb вільно 
Відео пам'ять: 128 Mb 
Відео карта: nVidia GeForce 6600 / ATI Radeon X1300,або кращі 
Звукова карта: сумісна з DirectX 
Мережа: Broadband Internet Connection for Online Multiplayer 
DirectX: 9.0c 
Клавіатура 
Миша 
Привід DVD ROM

Скріншоти:

Розмір: 2,76Гб



 Скачати торент-файл з нашого сайту


Категорія: Спортивні | Переглядів: 2319 | Додав: GoodSmook | Теги: |
Всього коментарів: 2
1 САМ  
0
а де скріншоти biggrin ?

2 GoodSmook  
0
добре додам biggrin

СОЗДАЙ СВОЙ САЙТ
Реклама від tak.ru
ПОШУК
ДРУГ САЙТУ

Сущик Андрій 2024