Найпопулярніші  ~ Найрейтиговіші ~ Найкоментуючіші

УВАГА! САЙТ ПРОДАЄТЬСЯ! ДЕШЕВО! скайп: mister_android

МЕНЮ
ЖАНРИ
ОПИТУВАННЯ
Хто ви і скільки вам років?
Всього відповідей: 1183

СКАЧАТИ ІГРИ

Головна » Аркади/Пригоди » LEGO Star Wars 3: The Clone Wars [ENG] [L]

LEGO Star Wars 3: The Clone Wars [ENG] [L]


Рік випуску: 22 березня 2011

Жанр: Arcade (Platform) / 3D / 3rd Person

Розробник: Traveller's Tales
Видавництво: LucasArts Entertainment
Мова інтерфейсу: Англійська
Платформа: PC
Таблетка: Присутня (SKIDROW)


Системні
вимоги
:
Операційна
система Windows XP (SP3) / Vista (SP2) / Windows 7;
Процесор Intel Pentium IV з тактовою частотою 2,4 ГГц / AMD Athlon XP 2200 +;
512 Мб оперативної пам'яті;
8 Гб вільного місця на жорсткому диску;
Відеокарта ATI Radeon X1300/NVIDIA GeForce FX 5800/Intel GMA 3-Series або краще з 256 Мб оперативної пам'яті, сумісна з DirectX;
Звукова карта;
DirectX;
Пристрій для читання DVD;
Клавіатура і миша
.

Опис
:
Легендарна сага триває!
Шанувальники серії LEGO Star Wars знову перенесуться в знамениту фантастичний всесвіт, зібрану з конструктора LEGO. Завдяки новій ігровій механіці вони будуть будувати, битися і розважатися з небувалим досірозмахом! Шукачам пригод належить виконати більше двохдесятків сюжетних місій, а також подолати ще сорок бонусних рівнів. Вони побувають у недосліджених галактиках, зустрінуться з персонажамимультиплікаційного серіалу «Воєн клонів» і з героями класичних «Зоряних війн».
Вражаючі графічні ефекти, неповторний фірмовий гумор, нові варіанти спільної гри в режимі розділеного екрану - LEGO Star Wars III: The Clone Wars стане прекрасним розвагою для дітей і дорослих
.

Доп.
інформація:
* Нова історія.
Ставши учасниками подій Воєн клонів, про які оповідають перший і другий сезони популярного анімаційного серіалу, гравці вступлять у протиборство зі знаменитими «екранними» босами, в числі яких жахливий Звір зілля. Крім того, шанувальників «Зоряних війн» чекає зустріч з улюбленими персонажами класичної історії, такими як Дарт Вейдер, Чубакка і Люк Скайвокер.
* Неабиякі баталії. У боях з армією невтомних дроїд доведеться командувати цілими батальйонами клонів, будувати бази, керувати бойовою технікою, розподіляти підкріплення. Для більш точного відтворення атмосфери «Зоряних війн» у грі передбачена функція, яка дозволяє контролювати кілька що знаходяться в різних місцях загонів, як в одиночному режимі, так при спільному проходженні.
* Відкритий космос. Борознити неосяжні простори шістнадцяти зоряних систем належить на різних космічних кораблях. Грати можна за Сепаратистів, Республіканців і навіть за відчайдушних мисливців за головами, що вистежує свої жертви по всій галактиці.
* Зброя та транспорт. Гравці отримають у своє розпорядження нову зброю клонів, наприклад скорострільні рушниці і ракетні установки, а також космічні кораблі, включаючи флагман Енакіна Скайуокера «Непохитний» і крейсер генерала Грівуса «Злорадство», що володіє величезною руйнівною силою. Для підкорення галактики і битв як не можна до речі прийдуть і інші бойові машини, зокрема військовий корабель Республіки, турботанк клонів, джедайський перехоплювач.
* Загартовує та тренування. Удосконалені бойові навички персонажів і нові - дуже ефектні й динамічні прийоми, в тому числі зі світловими мечами, нададуть більшу свободу дій в бою.
Прості складності. Гравці зіткнуться з безліччю цікавих загадок, які потребують творчого підходу і часто командної роботи, а також з унікальними конструкторськими завданнями, які можливі тільки в світі LEGO.
* Так буде з вами Сила. Використовуючи Силу для управління об'єктами LEGO, можна розгадувати головоломки, відкривати нові місця, піднімати в повітря і розкидав ворогів і навіть перетворювати їх на своєрідне зброю.
Разом цікавіше.
Покращений, більш динамічний, режим спільної гри на розділеному екрані дозволить пройти всі випробування разом з близькими і друзями

Установка:

1.Встановіть гру
2.Скиньте вміст папки SKIDROW в образі) в корінь ігри
3.Грати
.

Включення
російської:

1) Запускаємо regedit.exe (ПУСК-gt Виконати-gt regedit)
2
) Йдемо в HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ LucasArts \ LEGOCloneWars
3
) Міняємо значення параметра LanguageVal з 409 на 419
4
) Запускаємо гру і насолоджуємося російської локалізацією.







Скачати торрент файл


Категорія: Аркади/Пригоди | Переглядів: 3956 | Додав: DokeR | Теги: |
Всього коментарів: 0
СОЗДАЙ СВОЙ САЙТ
Реклама від tak.ru
ПОШУК
ДРУГ САЙТУ

Сущик Андрій 2024